PCM Consulting

Rreth nesh

“PCM Consulting” sh.p.k, është një shoqëri e cila ofron konsulencë në hartim, zbatim, menaxhim financiar dhe operacional të projekteve të ndryshme infrastrukturore e social-kulturore, duke dhënë konsulencë për individë, grupe jo formale, institucione në nivel lokal e qendror, Organizata të Shoqërisë Civile, biznese etj. Veprojmë në një grup fushash nga ekonomia e vendimmarrja deri tek masat advokuese e lobuese në kuadër të planifikimit dhe zbatimit të projekteve të ndryshme për korporata dhe organizata të shoqërisë civile.

Misioni

PCM synon promovimin, mbështetjen dhe zhvillimin e shoqërive dhe institucioneve, veçanërisht të atyre të huaja që duan të vijnë e të investojnë në Shqipëri, jep asistencë tregtare dhe menaxhuese, shërbime në fushën e menaxhimit administrativ, tregtar dhe mbështetje organizative përmes realizimit të studimeve, projekteve dhe prezencës së saj në treg duke qenë e azhurnuar vazhdimisht për klimën e biznesit, trendet e tij dhe mbi zhvillimin e shoqërisë civile.

Vizioni

PCM Consulting synon të kontribuojë në arritjen e standardeve evropiane, duke vlerësuar nevojat e tregut në menaxhimin e projekteve infrastrukturore, atyre të kooperimit dhe zhvillimit dhe social-kulturore.

Fushat e Konsultimit

Menaxhim projektesh
Konsulencë biznesi
Marketing & PR
Sherbime financiare

PCM Consulting përmes shërbimeve që ofron synon të japë një kontribut konstant në përmirësimin e mjedisit mundësues për:

PCM merr përsipër gjithashtu të përfaqësojë ligjërisht interesat tuaja në marrëdhënie me të tretë.

Në fushën financiare PCM-Consulting merret me:

Përpos këtyre shërbimeve, PCM ka përzgjedhur një grup juristësh përmes të cilëve ofrojmë:

JU DUHET KONSULENCË NË HARTIM PROJEKTIMENAXHIM FINANCIARNDËRTIMIN E NJE BIZNESIMARKETING ?

PRINCIPET DHE VLERAT

Vlerat e PCM Consulting tregojnë se cilët jemi dhe si e kryejmë punën tonë. Këto janë vlera që udhëheqin sjelljen dhe marrëdhëniet tona me klientët, partnerët, komunitetin dhe njeri-tjetrin.

Jeta dhe puna jonë e përditshme udhëhiqen nga këto vlera:

Klinetët tanë

Kontakto

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com